Mijn diensten en tarieven

Mijn diensten

Groepswandeling

Honden vinden het heerlijk om in een roedel wandelingen te maken waarbij ze lekker mogen rennen, spelen, snuffelen en graven. Tijdens de groepswandeling is er tijd voor al deze dingen. Als jouw hond met mij mee loopt heeft hij of zij gegarandeerd het uurtje van zijn leven. Door kleine groepjes mee te nemen op wandeling behoud ik rust in de groep en kan ik alle honden 1 op 1 aandacht geven. Kan je hond niet los? Geen probleem! Dan loopt hij of zij gewoon lekker mee aan de lange lijn. Ik wandel ongeveer een uurtje per keer in een losloopgebied waar ik met de auto heen rijd. Rust, plezier en veiligheid staan bij mij dan ook hoog in het vaandel.

Individuele wandeling

Niet alle honden kunnen mee op groepswandeling, sommige honden vinden het gewoon te druk in een roedel en worden dan onzeker of raken overprikkeld. Is uw hond er zo één? Dan is het mogelijk om een individuele wandeling te bespreken. Deze wandeling duurt maximaal 30 minuten en gebeurd in eigen omgeving. Ook als je hond bijvoorbeeld loops is of een blessure heeft of heeft gehad kan je er voor kiezen gebruik te maken van deze dienst. Vraag mij gerust naar de mogelijkheden. Individuele wandeling is alleen op aanvraag en alleen mogelijk als er plek is. Vraag gerust naar de voorwaarden.

Tarieven uitlaatservice Fo(u)r Paws Hoorn

DienstTarief+2de hond (20% korting)
Losse groepswandeling€14,50
(€13,50 bij afname strippenkaart)
€26,10
Losse individuele wandeling
–VOL–
€19,50
(18,50 bij afname strippenkaart)
€35,10
Strippenkaart groepswandeling
10 wandelingen
€135,-€243,-
Strippenkaart individuele wandeling
10 wandelingen*
€185,-€333,-
Maandabonnement
4 x per week 1 x per dag
in overleg
Maandabonnement
5 x per week 1 x per dag
in overleg
Kilometervergoeding >7km€0,25 p/km
Strippenkaart = 3 maanden geldig vanaf de eerste wandeling die gemaakt word op de nieuwe strippenkaart.  

Groepswandeling : 60 minuten
Individuele wandeling: max. 45 minuten — Vol —
Op dit moment zijn de individuele wandelingen volledig vol geboekt. Neem gerust contact op voor een plekje op de wachtlijst.

Betalingen dienen vooraf contant of per bank te geschieden.

%d bloggers liken dit: