Even voorstellen

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Dewi Roodenburg. Op 31 maart 1995 ben ik geboren in Purmerend. Al van kleins af aan, ben ik gek van dieren. Ik heb dan ook altijd huisdieren in huis gehad waar ik voor zorgde.

Na dat ik mijn VMBO diploma heb behaald, ben ik de opleiding dierverzorging op niveau 3 gaan volgen op het Clusius College in Alkmaar. Hier heb ik veel theorie geleerd over honden gedrag en ook mijn EHBO diploma voor dieren behaald.

Eenmaal klaar met de opleiding kon ik gelijk de theorie in de praktijk gaan toepassen. Ik ben gaan werken bij een hondendagopvang. Hier heb ik nog meer kennis en vaardigheden opgedaan over het gedrag van honden. Er kwam echter een nieuwe uitdaging op mijn pad.

Ik kon aan de slag bij een hondenhotel. Een heel ander concept dan de dagopvang. Naar mijn mening beter voor de honden. Hier worden verplicht rust momenten ingelast na een uurtje spelen waardoor de honden een stuk rustiger blijven en minder snel overprikkeld raken. Ook hier heb ik veel bijgeleerd en ervaring opgedaan. Niet alleen over honden maar ook over mijzelf. Binnen dit bedrijf kreeg ik een hoop verantwoordelijkheid, waardoor ik als persoon erg ben gegroeid.

Nu ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. De eerste stap in de toekomst is het starten van mijn eigen uitlaatservice. Op dit moment volg ik de opleiding tot Kynologisch instructeur op de Martin Gaus academie. Daarnaast zou ik in de nabije toekomst ook graag naar de Martin Gaus academie willen om de opleiding tot kynologisch gedragstherapeut te volgen. Dit zodat ik mij in de toekomst ook meer kan focussen op het begeleiden van de problemen die ervaren kunnen worden tussen baas en hond. Het zou fijn zijn als ik daarbij nog een mooi stukje land kan krijgen, een mooi plekje waar de honden in een veilige afgesloten omgeving, lekker los kunnen rennen en spelen!

%d bloggers liken dit: